Posted on

Isac Elliot

Isac Elliot jakamassa nimikirjoituksia

Isac Elliot jakamassa nimikirjoituksia

Isac Elliot on 13-vuotias nuori suomenruotsalainen POP-artisti. Isac lähetti isänsä kanssa levy-yhtiöön laulunäytteen, ja levy-yhtiö kiinnostui hänestä. Isac Elliot nousi artistinurallaan New Way Home sinkullaan. Single julkaistiin 14. helmikuuta 2013 ja sen virallinen musiikkivideo 5. huhtikuuta 2013. Biisi on soinut jopa ruotsalaisilla radioasemilla sekä ollut myös norjalaisen NRK MP3-radiokanavan soittolistalla. Isac on nyt luomassa kansainvälistä uraa ja hän keikkailee myös ulkomailla.

Joonas Angerian tuottama albumi Wake Up World julkaistiin toukokuussa 2013. Isac Elliot julkaisi 29. marraskuuta samasta albumista uudistetumman version. Hän on sanonut jatkavansa musiikin tekemistä tänäkin vuonna. Isac on monen teinitytön tähti ja hänen fanejaan kutsutaan ”Elliotereiksi”.

Elliotista ollaan myös tekemässä elokuvaa nimeltä Dream Big – The movie. Isac Elliot on ollut mukana poikakuorossa. Laulajan isä on The capital beat – yhtyeen solisti ”Fredi”. Suosikki artistikseen hän on nimennyt Justin Timberlaken. Isacilla on meidän mielestämme ihana ääni. Hän on söpö, ihana, komea, paras ja kaikkea muuta hyvää! ❤

Kirjoittanut: Vilma Ansamaa, Venla Ylitalo, Venla Väänänen

Kuva: Anna Leskinen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s