Posted on

Musa-katugalluppi

Katugallupissa kysyimme koulumme oppilaiden lempi artistia ja lempi biisiä sekä muita musiikkiin liittyviä kysymyksiä. Näin oppilaat vastasivat:

 

Elena

Elenan lempi artisti on CHEEK, koska se on hyvä räppäri, Elena kertoo. Elenan lempibiisi on CHEEKIN kaikki biisit. Elena harrastaa musiikkikerhoa. Elenan lempisoitin on mikrofoni. Että mikrofoni ei kyllä ole soitin Elena naurahtaa.  Elenan mielestä paras on a. POP ja muut vaihtoehdot olivat b. ROCK ja c. JAZZ. Elena pitää musiikista varsinkin räpistä. Elena kuuntelee paljon musiikkia kotona. Elena ei ole vielä osallistunut laulukilpailuihin mutta aikoo osallistua.

 

Jere 4.c

Jeren lempi artisti on Avicii ja lempi biisi Hey Brother, Jere kertoo. Jeren lempisoitin on sähkökitara. Jeren mielestä b. ROCK on paras, muut vaihtoehdot olivat a. POP ja c. JAZZ. ROCK siksi, koska rockissa on hyviä bändejä. Jere ei tykkää räpistä, koska siinä on liikaa sanoja. Jere kuuntelee kotona musiikkia. Eikä Jere ole osallistunut laulukilpailuihin.

 

Vilma 1.b

Vilman lempi artisti on Robin ja lempibiisi on Boom kah.  Vilman lempi soitin on viulu. Vilman mielestä näistä paras on a. POP, muut vaihtoehdot olivat b. ROCK ja c. JAZZ. Vilma sanoo pitävänsä musiikista. Vilma ei pidä räpistä. Vilma sanoo kuuntelevansa vähän musiikkia kotona. Vilma ei ole vielä ollut laulukilpailuissa.

 

Gallupin tekivät: Vilma, Venla ja Milla                        

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s